DILLUNS, 14 d’octubre a les 11.00 h
Presentació de la nova web de Pa d’Aquí, forn i tradició, i de les activitats de la Setmana del Pa 2024, a la sala de premsa de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia.
DIMARTS, 15 d’octubre a les 11.00 h
Tast de pa moreno i pa de xeixa acompanyat de producte local com sobrassada, oli, formatge, etc., a la Plaça de l’Olivar de Palma.
DIMECRES, 16 d’octubre a les 11.00 h
Classe magistral “Forneria 100% massa mare a Palma”, a càrrec de Gustavo Alem i Cate Stanton d’UCO Bakery, al saló d’actes de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.
Cate Stanton i Gus Alem, parella fundadora d’aquesta Concept Bakery, explicaran com es varen iniciar en el món de la forneria i el nou concepte de la seva tenda-obrador, especialitzat en fermentació natural i massa mare. Els assistents també podran gaudir d’un petit tast del producte que elaboren.
Dirigida a alumnes de forneria, pastisseria i cuina, i a professionals del sector.
DIJOUS, 17 d’octubre a les 10.30 h
Ruta dels forns i pastisseries emblemàtics de Llucmajor: Forn Can Vicens, Forn i Pastisseria Ramis i Forn Can Tofolet. A càrrec de Tomàs Vibot, escriptor, investigador i divulgador de la cultura i el patrimoni.
Una passejada per descobrir els forns de Llucmajor adherits a Emblemàtics Balears i que compten amb la marca Pa d’Aquí. Es tracta d’establiments que destaquen tant per la seva història com per la qualitat dels productes que ofereixen generació darrere generació.